• Stalku Geveltechniek ontzorgt zijn klanten

 • Vanaf begin tot eind is Stalku Geveltechniek betrokken

 • Gemak dient de mens!

A-tot-Z AANPAK

Stalku Geveltechniek is de geschikte partner en verzorgt het project van A tot Z.  Stalku Geveltechniek pakt iedere aanvraag serieus op en is het liefst vanaf het beginstadium bij een project betrokken voor het geven van deskundig advies en om alle wensen, eisen en mogelijkheden met de klant te bespreken.Na alle wensen van de klant besproken te hebben gaat Stalku Geveltechniek voor u aan de slag met het tekenwerk en productengineering, om alle detailleringen perfect te kunnen uitwerken. Indien alle tekeningen gereed zijn worden deze met alle betrokken partijen besproken, zodat iedereen hierop zijn terugkoppeling kan geven. Na goedkeuring van het tekenwerk begint het werkvoorbereidingsteam aan de productie.In onderling overleg start het professionele uitvoeringsteam van Stalku Geveltechniek met de montage.Na oplevering beschikt Stalku Geveltechniek ook over een gespecialiseerd serviceteam die het onderhoud op zich neemt. Bij eventuele schademeldingen staan zij gereed om snel het probleem op te lossen.

 • Voor Stalku Geveltechniek is geen uitdaging te groot!

 • Meedenken met opdrachtgever en architect tijdens ontwerpfase

NIEUWBOUW

Na lange tijd van recessie worden er in Nederland weer veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Niet alleen in de woningbouw, maar ook in de utiliteitsbouw wordt er door bedrijven en overheid weer flink geïnvesteerd.Dit resulteert in prachtige en uitdagende nieuwbouwprojecten. Waarbij Stalku Geveltechniek al in het begin stadium een adviserende rol op zich neemt en samen overlegt met klanten en architectbureaus, om alle wensen en mogelijkheden in de praktijk te kunnen realiseren.Heeft u een nieuwbouwproject te realiseren? Voor Stalku Geveltechniek is geen uitdaging te groot!

 • Renovatie door Stalku Geveltechniek, een duurzame investering

 • Besparen op energie- en onderhoudskosten

 • Een nieuwe en frisse uitstraling

RENOVATIE

Veel bestaande gebouwen ouder dan 30 jaar zijn slecht onderhouden en raken in verval. Er ontstaat in meerdere gevallen veel warmteverlies door het gebruik van enkel glas en de slechte bouwkundige aansluitingen. Renovatie van de buitenkozijnen, ramen en deuren levert naast een nieuwe en frisse uitstraling, ook grote kostenbesparingen op. Hierbij kan worden gedacht aan energie- en onderhoudskosten.Voor, tijdens en na uw duurzame investering staat Stalku Geveltechniek altijd voor u klaar. “Uw kozijnen, ramen en deuren in de gevel is Ons werk & Onze passie.”

 • Montage wordt uitgevoerd door professionele monteurs

 • Volledig gecertificeerd, volgens de eisen van VKG en VMRG

 • Professioneel, snel en veilig

 • 5 jaar garantie op geleverde producten

MONTAGE

Stalku Geveltechniek BV levert en monteert stalen, aluminium en kunststof gevels, kozijnen, ramen en deuren. De montage wordt uitgevoerd door onze professionele monteurs die uw kozijnen, ramen en deuren monteren volgens de strenge VKG en VMRG eisen.Op deze manier bent u verzekerd van de hoogwaardige kwaliteit van onze gemonteerde gevels, kozijnen, ramen en deuren.Wij geven een garantie van 5 jaar op onze geleverde producten, inclusief op het duurzame HR++ isolatieglas.

 • Stalku Geveltechniek staat altijd voor u klaar

 • Uw kozijnen, ramen en deuren in de gevel is ons werk & passie

ONDERHOUD

Veel bestaande gebouwen ouder dan 30 jaar zijn slecht onderhouden en raken in verval. Er ontstaat in meerdere gevallen veel warmteverlies door het enkel glas en de slechte bouwkundige aansluitingen. De renovatie van de buitenkozijnen, ramen en deuren kan een grote kostenbesparing opleveren op het gebied van onderhoud, stookkosten en schilderwerk.Wij pakken de zaak graag voor u op en regelen het project van A tot Z! U hoeft zich nergens zorgen over te maken en u heeft tijdens het gehele bouwproces er totaal geen omkijken meer naar. Met een prachtig eindresultaat waar u versteld van zult staan!Voor, tijdens en na uw duurzame investering staat Stalku Geveltechniek B.V. altijd voor u klaar.“Uw kozijnen, ramen en deuren in de gevel is Ons werk & Onze passie.”