• Van een zeer strakke uitstraling tot een antieke jaren 30 stijl

 • Kozijnen van Stalku leveren uw altijd een grote besparing op onderhoudskosten

 • Kunststof kozijnen van Stalku zijn niet te onderscheiden van houten kozijnen

KOZIJNEN EN RAMEN

Wij bieden onze klanten een ruime keuze in kozijnen en ramen. Voor elke situatie is er een geschikte oplossing. Van een zeer strakke uitstraling tot een antieke jaren 30 stijl bedrijfspanden en woningen. Onze staal en aluminium producten zijn in vele profileringen te verkrijgen en Stalku komt dan ook samen met zijn opdrachtgevers altijd tot een gewenst eindresultaat.

Alle kozijnen en ramen zijn voorzien van veiligheids- en brandwerendheidsnormeringen. Onze kozijnen worden geproduceerd volgens de huidige wet- en regelgeving en zijn voorzien van inbraakwerend beslag, getest volgens PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Op wens van de klant kunnen wij de veiligheidsnormen en brandwerendheidseisen tot maximaal mogelijk uitvoeren.

Onze kozijnen en ramen kunnen wij in diverse materialen leveren, waaronder staal, aluminium en kunststof.

 • Van antieke en elegante tot zeer moderne deuren

 • Wij bieden ook brandwerende en kogelwerende deuren

 • Antieke stalen deuren met slanke profielen en stopverf

 • Alle deuren worden geleverd volgens PKVW en SKG2 keurmerk

DEUREN

Stalku Geveltechniek is een specialist op het gebied van deuren uitgevoerd in Staal / Aluminium / Kunststof. Van antieke en elegante deuren tot zeer moderne deuren met vleugeloverdekkende panelen.

De deuren van Stalku Geveltechniek kunnen brandwerend worden uitgevoerd, stalen deuren kunnen zelf tot 120 minuten brandwerend worden uitgevoerd en met de hoogste inbraakwerendheidsklasse (kogelwerende deuren).

Alles wordt geproduceerd en gemonteerd volgens de huidige regelgeving, inclusief de bijbehorende testrapporten.

Stalku Geveltechniek is ook specialist op het gebied van antieke en elegante stalen binnendeuren met zeer slanke profielen in combinatie met stopverf.

 • Veel lichtinval door grote glasoppervlaktes

 • Ideaal voor gebruik in kantoorpanden en hoge gebouwen

VLIESGEVELS

De hedendaagse architectuur voor moderne gebouwen probeert zowel mogelijk licht te creëren in een bedrijfspand. Hierdoor wordt er veel gewerkt met grote glasoppervlakten en overspanningen om zoveel mogelijk licht door te laten. Dit zorgt voor meer natuurlijk licht voor een prettige werkgelegenheid. Vliesgevels zijn hiervoor uitermate geschikt en worden door Stalku Geveltechniek uitgevoerd in aluminium en staal.

Daarnaast is Stalku Geveltechniek gespecialiseerd in daklichten en atriums, uitgevoerd in vliesgevelsystemen van staal of aluminium. Om het binnenklimaat te beheersen kan er worden gekozen voor automatische raambedieningen, zonwering en diverse sensoren (regen, warmte en wind). Dit alles kan worden aangesloten worden op de brandmeldcentrale.

Meerdere verdiepingen kunnen aaneengesloten met elkaar worden doordat de vliesgevels voor het gebouw langsloopt en de buitenschil  één geheel is.

 • Onze hefschuifpuien hebben een lange levensduur en zijn zeer soepel in gebruik

 • Onze automatische schuifdeuren worden toegepast bij unieke entrees van gebouwen en complexen

 • Geen gezeur met onze automatische schuifdeur

SCHUIFSYSTEMEN

Stalku Geveltechniek levert en monteert ook hoogwaardige (hef)schuifsystemen en vouwwanden. Deze worden in het algemeen in aluminium uitgevoerd, vanwege het lichte gewicht, de lage uitzettingscoëfficiënt en strakke uitstraling, maar kunnen ook worden uitgevoerd in staal of kunststof.

Automatische schuifdeuren worden door ons vaak toegepast voor entrees van gebouwen en appartementencomplexen en interne als interne toegangsdeuren gebruikt.

In de utiliteitsbouw en horecagelegenheden worden schuif- en vouwsystemen vaak intern toegepast om flexibele ruimtes te creëren. Voor de luxe woningbouw zijn vouwwanden uitermate geschikte om de buitenruimte bij het woongedeelte te betrekken.

 • Specials op aanvraag leverbaar

 • Op maat gemaakte profielen voor zeer speciale oplossingen

SPECIALS

Speciale uitvoeringen en mogelijkheden zijn bij Stalku Geveltechniek altijd op aanvraag. Er kan hierbij worden gedacht aan brandwerende kozijnen, kogelwerende uitvoeringen, zeer hoge inbraakwerendheidsklasse, passief woonconcepten, op maat gemaakte profielen voor zeer speciale oplossingen, complexe gevels en nog veel meer.

Heeft u een grote uitdaging neem dan contact met ons op! Wij komen altijd een professioneel advies op maat en een gewenst eindresultaat.

KLIK HIER