De naam van het bedrijf laat er geen twijfel over bestaan. Stalku staat voor staal, aluminium en kunststof. Daarmee is in één woord weergegeven dat Stalku werkt over de gehele bandbreedte van geveltechniek. Van ramen, deuren en kozijnen tot complete gevels, glas en specials.

Stalku neemt uw zorgen uit handen met zijn A-tot-Z aanpak!

Met een professioneel team voor zowel de werkvoorbereiding, productie en uitvoering, voorzien wij de Nederlandse markt van de beste producten. Om deze producten piekfijn op te kunnen leveren aan de klant, bouwt Stalku Geveltechniek sinds kort zelf de garantie in dat alle gevelelementen onbeschadigd op de plaats van bestemming komen, met een totaal nieuw product van dochteronderneming HS Protect Nederland.

HS Protect een innovatieve beschermcoating!

HS Protect is een beschermcoating die met een airless verfspuit op de gevelelementen wordt aangebracht. De coating is een compleet natuurlijk product en beschermt de elementen tegen beschadigingen tijdens transport en montage. Na oplevering kan de coating – die zich dan heeft ontwikkeld tot een beschermende filmlaag in een handomdraai worden verwijderd. De elementen zijn dan niet alleen onbeschadigd, maar ook nog eens schoon!

Wilt u  hierover meer weten? Kijk dan op www.hsprotect.nl

Lees het hele bericht over Stalku Geveltechniek op stedenbouw.nl of download hieronder de pdf.

Deel dit bericht via: